Hoppa till innehåll

Träningsdag i Gbg

augusti 21, 2017

Här kommer äntligen sommarens första aktivitet på bloggen. Under lördagen genomfördes en träningsdag PRS för intresserade skyttar runt om Göteborg. En träff som syftade till träning under tävlingsliknande förhållanden.

Under dagen sköt vi olika PRS övningar ut till 300m. Som mål användes stålmål av storlekarna 20cm ner till 10cm vilket visade sig vara lämpligt i detta sällskap.

En av många lärdomar som gjordes under dagen var att ha en egen strategi för genomförande till varje moment. Ex om det är snabbskytte och tiden är 22 sekunder med fritt antal skott bör skytten planera hurvida det är intressant att lägga sekunder på ett magbyte eller skjuta långsammare med större träffsannorlikhet.

Bjuder på lite bilder och film från dagen. Tack alla närvarande för en mycket trevlig träningsdag tillsammans!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: