Hoppa till innehåll

Lyckad kurs nr2 #2017

juni 11, 2017

Tänker att vi bjuder på några trevliga bilder från Basic kursens andra dag. En väl genomförd kurs av alla kursdeltagare. Samtliga taggade till lite extra under bl.a kursens PRS moment. Tack för ert engagemang under våra två kursdagar! 

Alla stationer ovan sköts på 300m mot en 35cm plåt. En lagom storlek för att träna dessa typer av postioner. Alla bilder är tagna under ett tävlingsmoment där skytten har 4 minuter på sig att skjuta ett skott från respektive 8 positioner samt förflytta sig mellan boxarna. Utvecklande stress 🙂 som synliggör möjliga utvecklingsområden. 

Denna typ av träning äter en hel på de boxar som skyddar mot splitter runt plåtarna…tur att vi använder offervirke som skydd i boxen.

Som ni ser så har vi flyttat efter offervirket i omgångar för att sprida slitaget. 

Nu laddar vi om för nästa kurs i september då 12st skyttar kommer att få nöjet av att lära sig träffa på längre håll. 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: