Hoppa till innehåll

JET-01 blir till 200PHOENIX

februari 26, 2020

Vi på LRD Sweden AB är himla glada att kunna presentera 200 PHOENIX !

Detta är ett komplett vapensystem från Sig Sauer som består av vårt JET-01 chassi och ett vapen från Sig Sauer. Vi har under lång tid fört en bra dialog med Sig Sauer i Tyskland då de har varit intresserade av våra produkter. Samtidigt som våra samtal rört våra produkter har vi även fört in ny kunskap hos Sauer, bla. om dagens materiella nuläge kopplat till långhållsskytte, ELR och PRS tävlingar.

Nya pipor 

Därför är det extra roligt att meddela att vi har lyckats med vårt egna lilla projekt att få Sauer att göra nya pipor till kalibrarna 6.5*55, 6XC och 6.5 Creedmore. Dessa nya pipor har en betydligt snabbare räffelstigning som gör det möjligt att stabilisera dagens populära kulor. Känns riktigt bra att i framtiden kunna använda standardpipor och samtidigt ha flera kalibrar att arbeta med.

Sig Sauer kommer att sälja 200PHOENIX via ombud samtidigt som vi fortsätter att sälja JET-01 chassit som en uppgradering till era befintliga system via hemsida och återförsäljare

Nästa batch av våra JET-01 chassin beräknas vara klara i juni för er som är sugna på att uppgradera era system!

Här hittar ni den info som gick ut från från Sig Sauer gällande 200PHOENIX:

SIG-SAUER-200PHOENIX

%d bloggare gillar detta: