Hoppa till innehåll

AR15 + YMIR = Grymt!

september 15, 2018

Vi släpper nu vår första AR15 broms – YMIR 6mm med UNF gänga och optimerad för ändamålet.

En av de tävlingsskyttar som var med och utvärderade bromsen under hösten gav följande feedback efter använt bromsen ett tag:

”Vi har gjort en del jämförande tester som vi filmat. Dock är det svårt att få visuella skillnader när vi testade olika bromsar. Skall sammanställa filmerna till dig så du får se. Dock måste jag säga att jag är mycket imponerad med verkan av bromsen. Speciellt när man tittar på storleken kontra de övriga vi testat. Jag måste säga att jag inte har testat någon annan broms som dämpar lika bra och jämt. Skulle dock vilja testa Sahlen kompen också men inte fått möjligheten än. ( En Norsk ganska populär IPSC comp som ör printad i titan). Det jag upplevde som mest positivt var att kompen ligger kvar mycket mer än de övriga även i sidled.
Det var det jag tänkte på mest när vi körde en snabb följd av skott mot en IPSC mini target på 200m. Under de serierna flyttade inte pipan sig utanför Azonen på minitarget zonen! Mycket bra!”

Björn Svensson, aug 2018

Du hittar bromsen här: LRD Shop

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: