Hoppa till innehåll

YMIR – Effektivast!

september 11, 2018

 

Den 14 september är det premiär för vår nya rekylbroms YMIR!

Vår rekylbroms YMIR är designad och optimerad för att effektivt eliminera vapnets rekyl. Bromsen är framtagen till tävlingsskyttar och jägare som vill ha en ruskigt effektiv rekylbroms samtidigt utan att tillföra onödig vikt på pipan.

Bromsen monteras genom en gänga på pipan och med hjälp av en pipmutter som låser bromsen på plats. För dig som som vill använda mirageband finns där två gängade M4 hål på bromsens ovansida att fixera bandet.

 

Med YMIR släpper vi vår första broms designad även för IPSC skyttar. YMIR är under utvecklingsfasen testad mot några av marknadens mest effektiva & populära rekylbromsar för AR15. Under testet levererade vår broms ett strålande resultat, så pass bra att de numera sitter på skyttarnas vapen.

Bromsen finns i fem olika gängor: M14, M15, M18, UNEF 5/8 & UNEF 1/2 och i tre kalibrar – 6mm, 6.5 mm & 8mm.

YMIR är gjord av aluminium och vi kan efter tester nu garantera 6000 skott genom denna broms innan den behöver bytas. Oftast håller den betydligt fler skott men självfallet beroende på vapnets utförande kopplat till ammunition.

Material: Svarteloxerad 7075 aluminium

Vikt: 45gr

Du kan beställa bromsen här: LRD Webshop

 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: