Hoppa till innehåll

Mancold, inte att leka med!

mars 18, 2017


Förkylningsskit! 

Jag och Emil fick tyvärr meddela tävlingsledningen att vi inte kunde komma upp och försvara vår NM-titeln detta år. Av någon underlig (jävulsk kanske?) anledning är vi båda sjuka och sängliggandes….:(  i olika delar av landet.

Detta år visste vi att konkurrensen skulle hårdna något 😊 och därav har jag och Emil övat extra mycket inför tävlingen. Vi som skyttepar har aldrig varit så här bra förberedda inför en tävling så det suger rätt bra att inte få ta upp kampen om en förstaplacering.

Vi får istället snällt ligga i sängen och spänt invänta rapporter från tävlande vänner i grannlandet.
Med denna mancold är nu sviten bruten, själv har jag deltagit under samtliga av de tävlingar som genomförts.
Jag och Emil önskar samtliga deltagare en fantastisk helg!
Håller tummarna för Svensk dominans även i år.
Må bästa skytt/par vinna.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: