Hoppa till innehåll

Nya jaktbromsen HUNT klar för test :)

maj 20, 2016

  

   
Här är vår senaste skapelse till höger, en minimalistisk rekylbroms anpassad för jakt som funkar till det mesta. 

Konceptet för HUNT är en minimalistisk broms med bra dämpande effekt som uppvisar funktionalitet i alla jaktliknade situationer. Ett exempel på konceptet HUNT är att bromsen ska gå att använda på älgbanan utan att ge obehagliga övertryck för skytten när denne står i ett slutet utrymme och skjuter mot rörligt mål.

Bromsen är av Duplex och kommer att finnas i två storlekar. En (min) för alla kalibrar upp till .30 och en (max) för kalibrar mellan .30 och 9.3. Både min och max kommer att finnas med färdiga M14*1 och M15*1 gängor.

Bromsen passar på pipor upp till 18mm utan anpassning av smed. 

Nu återstår tester och mängdskytte genom bromsarna innan försäljning av bromsarna påbörjas. Bromsarna kommer att finnas blanka såväl som målade. 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: