Hoppa till innehåll

Nya möjligheter till långhållsskytte i Skepplanda!

februari 16, 2015

SE HIT ALLA LÅNGHÅLLSSKYTTAR runt om i Västra götaland !

Nu är äntligen avtalet i hamn så nu kan vi åter skjuta ut till 550m på Skepplanda. Samtidigt som detta händer sker mycket positivt just nu i föreningen för att förbättra gevärsskyttarnas möjlighet att skjuta på en modern bana. Vi vill bli fler medlemmar och vi vill skjuta mera på långa håll.

Redan nästa helg ska vi göra om uppe på skjutbanan och behöver din hjälp! 
I korthet är det följande som kommer hända: Vi skall snickra nya ramar till skjutvallarna där vi senare skall fylla på med en ny grusbädd till 100, 200, 300 och till 400m vallarna. Vi skall initialt bygga en ny spång mellan 300m vallen och 400m vallen. Vi skall röja sly, och vi skall flytta skyltar runt mossen mm. Vi skall sedan ( senare tillfälle) med hjälp av maskiner (gräventreprenör) och medlemmars händer släta ut grus över vallarna och hela den 300m långa gången till kulfånget. ca 120 ton..Med anledning av detta VISA HÄNSYN för kommande grustransporter och virkes leveranser mm.

När: Datumet är satt till 21/2 och det är då vi skall bygga och röja på gevärsbanan. Vi kommer bygga uppe på banan och inget annat. Preliminärt kommer grävning ske 28/2 om vi hinner. Varför så sent upprop? För att vi är för få som roddar i detta.

Vilka? Här behövs folk som ni förstår! 
Vi är sent ute men kan man vara med om ens en timma bara är det bra om man vill ha snygg bana att skjuta på. Här gäller det att kliva fram och ta på sig uppgifter för det BEHÖVS Detta är inte ett enmans jobb!

Vi ber er anmäla era möjligheter att medverka till lfr.forslund@yahoo.se alt till tilgmann@gmail.com snarast för då hinner vi strukturera jobbet bättre.

Så lasta in skruvdragare, röjsåg och spade i bilen så möts vi uppe på banan nu på lördag eller den 28/2! Nu händer det! Så haka på, bidra och bli medlem i samma veva!

Väl mött!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: