Hoppa till innehåll

Preppning inför helgens tävling

februari 10, 2015

I helgen åker vi upp och deltar på PLRC 4.0 🙂 Detta är en tävling som alltid tvingar fram nya lösningar för oss skyttar och bidrar till att vi hela tiden avancerar kunskapsmässigt. Det ska bli kul att möta alla skyttar och åter igen få ge allt på banan. Förra året vann jag tävlingen med knapp marginal över Emil, så med all säkerhet kommer han göra sitt yttersta för att slå mig detta år vilket jag uppskattar 🙂 Gör att jag skärper till mig och levererar….

IMG_0344
Hylsprepp
Det finns en klar fördel med att skjuta 6.5*55, hylsor i överflöd. Känns bra att ha en ruskigt bra laddning att använda vid riktigt långa håll, då är det bra med hylsor. Samtidigt som det går utmärkt att slippa ladda själv till tävlingar upp till 600m, då kör jag Norma Fält med framgång.
Förberedelser
Efter helgens träning väntar nu nya skalor till kikarsiktets båda rattar. Sen kommer ska ett nytt uppdaterat mil-avstånds kort göras, befintliga visade sig vara för grovt på längre håll.
Sen ska sittande skjutställning med och utan stöd repeteras och förhoppningsvis hinner jag göra en snabbare lösning för remstödet. Som sagt lite att pyssla med.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: