Hoppa till innehåll

Bra avslut!

februari 8, 2015

IMG_0343
Variation
Vi fick en otroligt fin dag med relativt lugna vindar och strålande sol. I och med att de flesta hade verifierat sina tabeller under gårdagen passade vi på att skjuta från olika skjutpositioner. Vi övade sittande, remstöd, från stubbar, uppe på mur å så vidare. Här följer några blandade bilder från dagen:

IMG_0310

IMG_0308

IMG_0318

IMG_0026

IMG_0334

IMG_0341Målet är 80cm*80cm, ni listar själva ut vilket avstånd målet stod på 🙂
Avslutande test
Själv valde jag avsluta dagen med att göra vapenvård och därefter testa mitt CCBS på ett 30cm brett mål ute på 845m. Kändes riktigt bra när de samlade fint. Ingen skillnad mellan 1:a och övriga skott. Bilden visar två olika laddningar. Övre gruppen är skjutet med 6.5 Fält och de undre tre är min HPL-laddning. Båda grupperna tog precis där jag siktade.
Sen är det ju självfallet att detta loggas i den nya loggboken 🙂

IMG_0342

IMG_0339
Tack alla skyttevänner för att vi gjorde detta till en kanonhelg! Vi syns på tävlingen nästa helg 🙂

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: