Hoppa till innehåll

Nu finns loggböcker att köpa

december 21, 2014

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/054/28721286/files/2014/12/img_0033.jpg
Nu finns loggböckerna att köpa på www.LRD.nu

Detta är en bok som är tänkt att alltid vara med dig som skytt i fält. Boken förvaras enkelt i din ficka eller i din väska. Boken är av typen ”Rite in Rain” så den fungerar utmärkt även de härliga skjutdagar som det regnar.

Boken följer konceptet att det ska gå fort för dig som skytt att logga när du är ute och skjuter samtidigt som du inte ska glömma några viktiga faktorer. Om du som skytt följer bokens upplägg när du loggar ditt skjuttillfälle kommer du att efter avslutat skjuttillfälle ha loggat alla de viktigaste faktorerna.

Boken förenklar för dig som skytt att systematiskt anteckna viktiga värden vid varje tillfälle.
Dessa värden ger dig som skytt ett bra underlag att dra slutsatser utav inför nästa skjuttillfälle.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/054/28721286/files/2014/12/img_0254.jpg
Boken förse dig som skytt även med ett antal stödord till när du loggar eller när du felsöker ditt system. Detta gör att du enklare och snabbare hittar den för stunden viktigaste faktorn. Dessa faktorer kan du ringa in eller ange som nr enligt boken.

Som sagt, en produkt till oss själva som nu även är tillgänglig för er skyttar som vill nå längre!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: