Hoppa till innehåll

LRD – Webbshop öppnar 1 dec 2014

november 25, 2014
LRD - Webbshop

LRD – Webbshop

Om allt går enligt plan så kommer vi att lansera vår egna webbshop den 1 december, något som känns otroligt bra. I shoppen kommer vi att sälja våra egna produkter och därmed kommer även shoppen vara det ställe som vi lägger ut våra egna nya produkter som vi lansera eftersom.

Vi har några Sauerskenor(48st Sauerskenor på väg in under kommande vecka), ett 10-tal benstöd/laser/lampa/Go-pro skenor och ett gäng knoppar till slutstycken i lager idag för omgående leverans. Förhoppningsvis dyker våra loggböcker och rekylbromsar upp inom en snar framtid.

Butiken kommer ni att hitta på www.LRD.nu och den kommer att vara länkad från både vår hemsida www.Longrangedesign.com och från vår blogg www.Langhallsskytte.com

 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: