Hoppa till innehåll

Uppdaterad longrangedesign.com

november 12, 2014

Just nu händer det mycket positivt i L.R.D!

Vi har precis genomfört en lyckad kurs och sådant ger alltid energi till oss inblandade. Varje kurs är också ett lärande tillfälle för oss arrangörer och en möjlighet till förbättringsarbete. En förbättring som vi införde på prov under senaste kursen var att använda oss av helpension under kursen. Effekten av detta var positiv och mest tydlig var att detta skapade bättre förutsättningar för våra kursdeltagares lärande. Kommande kurser kommer med största sannolikhet att vara med helpension i någon form.

Under vår kurssida finner ni några utav våra kursdeltagares tankar gällande våra kurser. Dessa citat är hämtade ur den senaste kursens utvärdering. Direktlänk www.longrangedesign.com/kurs

Loggböcker 

Vi väntar spänt på att våra nya loggböcker ska anlända från USA. Förhoppningsvis landar de inom 2 veckor från idag. Ska bli riktigt roligt  att få börja använda dessa fullt ut i fält och under våra kommande kurser.

Nya stålmål 

Vi är i processen att skära till nya plåtar för +1000m skytte. Dessa mål kommer att bli 50cm*100cm och ha ”fötter” precis som tidigare ”Stab and Shoot” mål. Målen, som även går att hänga upp, är tänkta att kunna sättas samman till större målbilder när detta krävs. Inom snar framtid kommer vi få nöjet att börja testa målen skarpt 🙂

Webbshop 

Inom snar framtid kommer vi att öppna en egen webbshop på hemsidan för att sälja våra egna produkter. Planen är att öka och säkerställa tillgången på våra produkter till er skyttar!

Mer positiv utveckling kommer…..

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: