Hoppa till innehåll

Ruskigt trevlig tävling!

april 12, 2014

Sitter i bilen på väg hem efter en otroligt trevlig och givetvis, som alltid när detta gäng arrangerar en tävlig, fostrande tävling. Tävlingen har på ett positivt sätt synligjort brister och nya utvecklingsområden för mig som skytt. Känner redan att en ökad träningsmotivation kommer krypande…..:)

20140412-171418.jpg
Framför allt tar jag med mig många trevliga stunder tillsammans med nya bekantskaper, många duktiga skyttar som delar med sig av erfarenheter och bidrar till ett kollektivt lärande. Ett gott gäng som delar ett gemensamt intresse – Långhållskytte 🙂

Tack till er och till alla arrangörer för en fantastisk tävling.

Även ett tack till Jon Persson för den Atlasbipod som han sponsrat som tävlingens förstapris

Återkommer med en något utförligare rapport från tävlingen.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: