Hoppa till innehåll

Test av Eberlestock Drag Bag Delux

mars 10, 2014
En test av Eberlestock Drag bag

En test av Eberlestock Drag bag

Vi har under senaste halvår använt en otroligt trevlig produkt från Eberlestock, nämligen deras dragbag. Dragbagen är använd till att transportera vapenutrustning till och från skjutbanan, i fält för att transportera utrustningen mellan skjutstationer och som praktisk skjutmatta.  Kort kan bara konstatera att vi verkligen gillar dessa produkter från Eberlestock. Deras produkter är av bra kvalitet och fungerar fint när det blir tuffare tag / mer slitage. Personligen kompletterar jag bagen med en lös skjutmatta, känns rätt då vädret är blött och underlaget är lerigt. Då är alltid vapen och utrustning relativt rena när man lägger in utrustningen i bilen.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: