Hoppa till innehåll

När blir vårens kurs……

mars 1, 2014

20140301-154742.jpg
Just nu är ni många som undrar när vi ska köra vårens kurs. Saken är det att vi sedan årskiftet har fått problem med att boka den skjutbana som vi tidigare använt. Just nu undersöker vi vilka möjligheter vi har att boka denna bana samt eventuellt andra banor där vi kan skjuta ut till minst 600m och då på plåt.

Så fort vi har fått klartecken eller någon information om när nästa kurs genomförs återkommer vi med info.

Vi är även öppen för att åka ut och hålla kurser på andra platser i Sverige. Så är ni ett antal skyttar som är intresserade av en kurs, tveka inte utan skicka ett mail. Som ni säkert förstår krävs någon form av mark / skjutbana där vi kan skjuta på plåtmål på de längre avstånden om detta ska vara möjligt att genomföra.

Tevlig helg!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: