Hoppa till innehåll

Gör din intresseanmälan till våra kurser redan idag!

november 9, 2013

20131109-134425.jpgVanligaste vapensystemet under våra kurser är ett vanligt jaktgevär med benstöd och ett bra kikarsikte. Bilden är tagen under novemberkursen i år och visar en intressant variation av system som alla levererade träffar ut till 600m.

Det är många utav er skyttar runt om i Norden som är intresserad att delta på våra kurser, ett faktum som vi verkligen gläds åt. Detta märks genom tt vi bl.a. får en del e-post från er som vill anmäla ert intresse, vilket är trevligt samtidigt som det finns en risk att vi tappar bort någons e-post innan vi gör ett utskick. Därav har vi nu publicerat en intresseanmälan på nätet.

Ni som fyller i intresseanmälan kommer att få information utskickat till er först vid kommande kurser.

Ni hittar formuläret för er intresseanmälan här: Intresseanmälan

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: