Hoppa till innehåll

Rekylbromsar – vår tanke

februari 20, 2012

En broms till allt

20120220-175625.jpg

En grundläggande tanke för oss på L.R.D är att producera och använda oss av produkter som har så få begränsningar som möjligt. Med få begränsningar menar vi att den utrustning som används ska fungera till alla våra vapenssytem och därmed bidra med att vi förändrar så få faktorer som möjligt mellan olika system.

Vi får ibland frågor från er kunder gällande vilken av bromsarna som passar / fungerar bäst med era olika kalibrar. Med ovan förklaring i åtanke rekomenderar vi, att oavsett kaliber, använda vår magnumbroms. Den fungerar till samtliga kalibrar och det är försumbar skillnad i dämpning mellan de olika bromsarna. Vikt och längd på magnumbromsarna är även de marginella i det stora hela.

Dock ska sägas att orginalbromsen är en bra väldigt bra produkt för de kalibrar som den är avsed att användas till.

Lycka till med skjutandet, oavsett form!

P & M

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: