Hoppa till innehåll

Bra, lärorika och inspirerande jaktfilmer i HD

december 12, 2011

http://www.longrangepursuit.com/

Av en händelse när jag kollade igenom kända hemsidor efter uppdateringar upptäckte jag denna guldgruva av inspiration.

Hemsidan innehåller bl.a 13 stycken avsnitt a’ ca 25 minuters jaktfilm av riktigt bra kvalite. Som ni förstår utav namnet finns ett fokus i filmerna på kopplat till precisionsjakt. Något som är en växande trend även här i Sverige. Självklart innehåller filmerna lite reklam men i stort är filmerna av riktigt bra kvalite. Dessutom innehåller filmerna tips och trix som är riktigt lärorika.

Long Range Pursuit Episode 1 Utah Elk Hunt from Gunwerks on Vimeo.

De hintar i några filmer om hemsidan http://www.gseven.com där de publicerar ett bra onlineprogram för att göra skjutkort. Programmet ger dig, förutom de vanliga funktionerna med ex G7, möjlighet att föra in dina faktiska värden från ditt skytte på banan. Därefter korrigerar programmet tabellen. Tyvärr finns ännu inte möjligheten att välja meter, något som säkert kommer framöver.

20111212-233819.jpg

Uppdatering 13 dec.
Fick precis följande besked:

We will have meters very soon!

Best Regards,
Aaron Davidson

Gunwerks, LLC.
gunwerks.com
307.762.3240

Hoppas ni blir lika inspirerad av filmerna som vi blev. Själv börja jag tänka på nya produkter som ännu inte har sett dagen ljus, produkter att använda under jakt. Bokade dessutom in en jaktupplevelse nu under vintern.

/ P

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: