Hoppa till innehåll

Detaljer JET-01

oktober 15, 2019

Tänker att vi framöver kommer att förklara de detaljer som finns på JET-01 chassit. Chassit finns att köpa på lrd.nu Först ut är magasinsbrunnen och den nya release knappen på undersidan av chassit. Magasinsbrunnen är tydligt v-formad för att skytten snabbt och säkert ska kunna byta magasin. Magasinet styr in även om magasinet kommer in snett. På orginalstocken har vi ibland under vinterförhållanden haft magasin som fastnar i brunnen och inte vill ”falla ut” ur stocken. Det problemet har vi helt byggt bort med hjälpa av den sneda ytan i bakkant. Skytten har alltid möjlighet att ta tag i magasinet om det skulle kärva. Använder man sen våra förlängningar på magasinen så får man ett betydligt bättre grepp om magasinet, något som underlättar snabba byten. Knappen under har vi förlängt från orginalet. Den sticker ut tydligt och runt om är en skyddande urfräsning som guidar skytten rätt. Allt för att underlätta och snabba på magasinsbyten i utmanade positioner. Här följer en kort film som visar ovan.

Nästa funktion blir justerbarheten med en hand.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: