Hoppa till innehåll

Westcoast PRS skepplanda

augusti 5, 2018

I dag genomfördes en kul PRS tävling i Skepplanda, norr Göteborg.

Det var 3 patruller med 6 skyttar i vardera som deltog under dagens övningar. Även vi som RO (arrangörer och skjutledare) utgjorde en patrull (visas som blåa i resultatlistan) Innan starten på tävlingen informerades om att alla RO deltar i tävlingen men tävlar enbart mot varandra.

Tävlingen bestod av 6 stycken stationer och totalt var det ca 50 skott som skulle skjutas under dagen. Mest spektakulär av stationerna var en liten men ruskigt rank plastbåt ute på en sjö. Från denna skulle 3+3 skott skjutas mot en plåt på ca 280m, något som visade sig vara svårt för de flesta :). Dagens längsta station var på 570m och då med starka och varierande vindar som gjorde det hela till en riktig utmaning för samtliga.

Det blev en bra dag. Speciellt kul var att vi fick med många skyttar som testade PRS för första gången. Flera av dessa skyttar utvecklade ett sug efter mer 🙂 och med det uppfylldes delar av dagens syfte.

Dagens vinnare : Rasmus G

Tätt följt av Håkan S på en 2:a plats och sen Victor, Tobias T och Fredrik J på en delad 3:e plats.

Nedan finner ni resultatet från dagen:

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: