Hoppa till innehåll

Träningsdag

februari 18, 2018

Idag var vi några glada skyttar som deltog i en trevligt organiserad PRS träning. Som alltid blir formen synlig ganska direkt. Själv drog jag ut på stunden då jag kom ca 2h sent innan en lätt bryskt uppvaknande.

Men som alltid är det både kul och givande att få träna tillsammans med andra skyttar.

Självfallet fick ett chassi följa med ut. Idag blev det prototyp nr 1 som nu går under namnet lillebror då det är litet och nätt i jämförelse med storebror. Ska nämnas att chassit som nu är i serieproduktion är baserat på prototyp nr 5, dvs att vi passerat ett antal prototyper sedan vi tillverkade nr 1 som syns på bilden nedan.

Allt för att vi och ni ska vara helt nöjda med resultatet.

Som sagt, vi är snart framme vid mål. Vi räknar med att vara klara med den första serien av chassin till den 9 mars då vi åker på IWA mässan i tyskland. Sen kommer chassin och övriga produkter börja skickas ut till återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: