Hoppa till innehåll

Gevärssektionen i Skepplanda på gång igen!

mars 8, 2016

Vi kan glädjade rapportera att gevärssektionen i Skepplanda Skytteförrening börjat ta fart igen. De planerar för att genomföra regelbundna långhållsaktiviteter för intresserade skyttar. Ni hittar dessa aktiviteter under program på hemsidan: Program 

Först ut var ett teori och praktikpass nu i helgen som var. Här kommer en kort rapport från Tommy som anvarade för träffen:

Då var säsongen igång på Skepplandaskytte/Långhåll. På Söndagen var vi ett gäng glada skyttar som trotsade vädret och begav oss till skjutbanan. Vi började med lite teori i stugan till en värmande brasa och pratade kaliberval för långhållsskytte. Vi tittade på BC för lite olika kulor som skyttarna använde. Dagen rundades av med ”tall target test” på 100 metersvallen. Där upptäckte vissa skyttar att deras kikare inte alls klickade 0,1 Mils som de trodde!

Vi kommer att träffas 2 April nästa gång i stugan 10:00 då vi kommer prata riktmedel och milning och givetvis skjuta lite också!

Den 17 April kommer vi ha årets första gevärstävling med skytte upp till 560 meter. Välkomna att delta!

För mer information surfa in på skepplandaskytte.se

Skepplanda skytte

 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: