Hoppa till innehåll

Chassi till Sauer 200

februari 18, 2016

 

Bitarna börjar falla på plats på vårt nya chassi till Sauer 200 Str

Här kommer ett bild på vårt kommande chassi till Sauer. Vi spenderade måndagen ute på en av de verkstäder som vi anlitar för just detta projekt. Dagen spenderades till att kontrollerade funktion och passform på de olika delarana. I detta projekt ingår även en justerbar bakkappa som ska integreras med chassit och en uppdaterad design av vår kikarsiktesskena. Bakkappan (ej på bild) kommer senare att säljas löst då den kan monteras på andra kolvar än vår.

Observera att handguarden på bilden är för att visa passning och inte design. Samma sak med bakstock del 1 på bilden.

Känns kul och spännande att vi börjar närma oss slutet i projektet.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: