Hoppa till innehåll

Jämförelse Chronon

januari 16, 2016

 

Magnetospeed monterad på en 6mmXC

 
Imorgon när solen skiner och kylan äntligen har nått oss även i Göteborg passar vi på att testa lite laddningars hastigheter. Själv kommer jag fortsätta testa 180gr Berger Hybrid genom nya 7mmRM pipan.   

65.5gr – 65.7gr – 66gr laddat inför morgondagens test

Jämförelse 

Om allt går enligt plan kommer vi att under dagen skjuta genom både en Magnetospeed monterad på pipan och en CED 2 kronograf. Detta test är för att få ett jämförelsevärde mellan de två olika systemen och se vilken variation som finns.

Det är alltid intresssant att ta reda på flera olika mätvärden gällande sambandet temperatur – utgångshastighet. Med flera olika mätvärden från olika temepraturer är det lätt att måla upp en graf och se sambandet. Ger en tydlig fördel när du bygger ditt skjutkort eller har för avsikt att träffa med första skottet på längre avstånd. 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: