Hoppa till innehåll

Gängadapter M14 eller M15 till M18

september 30, 2015
Gängadapter till rekylbroms och ljuddämpare

Gängadapter till rekylbroms och ljuddämpare

Många av våra produkter har sitt ursprung i våra egna behov och en avsaknad på marknaden av just denna produkt. Dessa adaptrar är inget undantag utan kommer sig av att vi vill kunna använda våra skyttedämpare på våra jaktvapen.

Vi har kört fram ett antal gängadaptrar som är designade att passa till våra rekylbromsar. Dessa adaptrar möjliggör att använda samma broms till olika gängor. Vi vet att dessa adaptrar även fungerar till dämpare som AimZonic Triton och AseUtra NS

Adaptern finns till att börja med i begränsad upplaga och säljs via vår butik på www.LRD.nu

Adapter på en cerakotad EXIT broms

Adapter på en cerakotad EXIT broms

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: