Hoppa till innehåll

175 skott senare…

augusti 9, 2015

 

Helgens enklaste skjutposition 🙂 men med mål ner mot 10*10cm på 540m så är det en utmatning 🙂

Nu sitter vi på väg hem efter två bra dagar med varierande skytte. Detta är absolut en träning som vi rekomenderar alla att gå ut och göra själva. Vi sköt många av stationerna på 300m så avståndetbehöver inte vara     begränsning.  

Skytte från tre positioner och tre olika mål.

Självfallet fick vi många nya tankar och lärdomar att ta med oss hem och träna vidare på. Vi såg våra egna materiella utvecklingsbehov, ex att gevärsslingan behöver snabbt kunna låssnas och låsas fast igen. Rekylbroms är bra utomhus men tuff för både skytt och omgivning när det skjuts inomhus. Dämpare blir väldigt varma, speciellt under sommaren, men det går bra att kyla dessa (Ase-Utra) i en hink med vatten utan att det är ett bekymmer när man skjuter. 

Undertecknad skjutade från sittande position med eget stöd, här med fördel av att Atlas går att vrida i sida.

Stort tack till dig Emil som arrangerat detta och bjöd på en bra och lärande upplevelse! 
På återseende till alla som var närvarande under helgen!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: