Hoppa till innehåll

NM långhåll i Norge

mars 20, 2014

Nu packas det för fullt i stugorna runt om i Sverige. I morgon bär det nämligen av till Norge för NM i långhållsskytte. Flera utav Svenskarna kommer att tävla i både singelklassen och lagklassen. Själv kör vi en repris på Team LRD i lagklassen och nu när poängräkningen är lite tydligare är ambition att stå på pallen i slutet av tävlingen 🙂

För att göra arbetet i fält lite enklare har nu ratten på Premieren fått en ny tabell. Visseligen version 1.0 men den kommer att funka fint.

20140320-220146.jpg
Självklar behöver man komplettera med skjutkort för att kompensera för bl.a DA. Men när det ska gå snabbt är tabell direkt på ratten oslagbart. Vi återkommer med ett utförligt reportage från tävlingen när vi är åter.
Nu jäklar…..

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: