Hoppa till innehåll

Kurs Piteå / Boden

juni 20, 2012

Nu bär det äntligen iväg upp till Norrland!

Nästa onsdag kommer vi att genomföra en endags intensivkurs för intresserade runt Piteå/Luleå området.

Detta är första gången vi genomför denna typ av kurs under en lång dag så det blir spännande att se om deltagarna ”håller” för intaget av ny information. Självfallet anpassar vi innehållet men målsättningen är att alla deltagare ska känna att de fått förutsättning att lära sig det de är ute efter.

Kort och gott så kommer att bli riktigt trevlig!

Spännande egen utmaning
Inför denna kurs kommer jag, tillsammans med min bror, besöka norrlänska slätterna och där skjuta ut till 1600-1700meter. Detta är långa skott 🙂 så tavlan kommer att vara av betydande storlek. Till hjälp har jag min gamla trokänare 7mm RM som levererar Berger 180gr hybrid i ca 900 m/s beroende på temperatur mot målet.

Tanken är att denna övning ska dokumenteras både via film och bilder.

Får helt enkelt återkomma under veckan med resultat och slutsatser.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: