Hoppa till innehåll

Uppdrag slutfört

december 20, 2011

I dag skickades en beställning på ett större antal skenor till verkstaden samt medföljande skruvar införskaffades. Nu är allt klart, lagom så här precis innan jul.

Vi räknar med att skicka skenorna till våra återförsäljare under vecka 2-3 så nu vet ni som har ett intresse av dessa att de är på ingående. Så räkna med en försenad julklapp.

Vi kommer att skapa, utöver filmen på youtube, en monteringsanvisning som skickas med skenan. I denna kommer vi att bl.a. ange hur hårt respektive skruv ska dras åt samt att vi rekomenderar användandet av locktight då denna produkt inte är tänkt som ett portabelt snabbfäste utan ett montage som sitter på vapnet för bästa precision.

Ni som köper och använder sauerskenan får gärna skicka återkoppling till oss via info@longrangedesign.com

Nedan ser ni en bild hur projektet startade och den färdiga produkten. Postar även en bild på samtliga olika prototyper av skenan som är framtagen i strävan leverera en bra produkt.

20111220-195440.jpg

20111220-195455.jpg

Som kommentar till bilderna kan nämnas att första skenan som vi gjorde var även den skottfast och har bidragit till flera 1:a skottsträffar på avstånd upp till 1000 meter. Den är i själva verket en kombination av en vanlig uppfräst weaverskena fastskruvad på en planfräst diopterfäste.

Nu tar nästa projekt vid, eller med närmare eftertanke så är ritningen redan skickad till verkstaden och nya produkten ser ljuset under mellandagarna……en produkt som inte tar 1,5 år att utveckla:

Våra återförsäljare i dag är:
http://www.vapenprodukter.se
http://www.gprifle.se

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: